Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Planseu de beton sau lemn pentru o casa in Bihor?


Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa in Oradea, judetul Bihor, plan parter din BCA suprafata desfasurata 10/10 = 100 mp. Ce imi recomandati, planseu de beton sau lemn? Multumesc!


Intrebare de la Liviu, pe adresa redactiei: Planseu de beton sau lemn pentru o casa in Bihor?


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Bihor:Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Dragos in septembrie 10th, 2018

Plaseu de beton. Mai multe cunostinte, care au folosit grinzi de lemn inchise cu rigips si scandura, au transformat spatiul dintre grinzi in raiul soarecilor. Eu am pus in calcul de la inceput aceasta posibilitate si am turnat placa de beton. Problema cu care se confrunta acum cunostiintele mele imi confirma ca am rationat bine.

mocanu in septembrie 10th, 2018

Buna ziua.

Puteti face acoperisul cu ferme zabrelite , cu un spatiu central de depozitare si veti obtine cel mai bun pret . Acest sistem de acoperis , formeaza si plafonul in acelas timp . Ve-ti gasii pe sit-ul nostru acest tip de acoperis s-au va pot trimite poze . Bagati nr meu de tel pe google si o sa va dea in sit .
Nu sunt de acord cu frica de soareci . Si placa va trebui izolata si poate avea aceeas problema . Exista si solutii antirozatoare . Curatenia este prima conditie .
Cu stima 072223456
Office@constructii-caselemn.ro

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii