Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Polistiren extrudat sub sapa sau sub placa fundatiei?


Am o nelamurire, e mai bine sa pun extrudatul de 5 mm sub placa de pe fundatie sau sub sapa? Sub casa nu am beci sau demisol. Mentionez ca zona casei este in panta si nu sunt probleme cu infiltrarea apei. Meseriasul imi zice ca e mai bine sa pun polistirenul sub sapa.


Intrebare de la Lacramioara, pe adresa redactiei: Polistiren extrudat sub sapa sau sub placa fundatiei?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Chibiț in septembrie 4th, 2018

Bună ziua!
In proiect este specificat, desi eu nu am vazut calcule facute in proiect. Fiind un chibit am calculat si din punctul meu de vedere acei 0.005m polistiren extrudat nu conteaza la o casa fara beci, subsol. Rezistenta termica extrudat de 5 mm si tinind cont si de coeficientul de degradare este de 0.01. După mine nesemnificativ.
Cu stimă si respect.
O zi buna si spor!

Calin in septembrie 5th, 2018

Parerea mea este ca la o casa fara beci, nu conteaza daca este pus sub placa, dar conteaza daca nu este pus sub sapa sau parchet deoarece frigul vine si din lateral. Insa probabil ca nu conteaza prea mult.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii