Categorii
Intrebari de la cititori

Pret case container si izolatie minima pentru Romania?

Buna ziua. Cam la ce pret pot sa ajung cu o casa container facuta la cheie? Si o alta intrebare ar fi: ce tip de izolatie ar trebui sa aiba, un minim necesar, ca sa tina caldura iarna in Romania, unde stim ce temperaturi sunt?


Intrebare de la Diana, pe adresa redactiei: Pret case container si izolatie minima pentru Romania?

4 răspunsuri la “Pret case container si izolatie minima pentru Romania?”

Daca mi-as face o casa din container i-as face din vata minerala de minim 20 cm si cred ca si asa, exact cum spuneai, la cat de frig e in Romania in unele nopti e posibil sa nu faca fatza. Avantajul acestor case il vad doar rapiditatea cu care sunt gata de mutat in ele.

Acum 5 ani mi-am construit o casa din lemn iar acum imi pare rau ca nu am facut-o din containere. Lemnul nu a fost uscat, iar acum apar tot felul de probleme, si in plus lemnul trebuie tratat mereu ca sa se pastreze in regula. Un container il plasezi in curte si ai cam terminat treaba. Nici fundatia nu e la fel de complicata. Votez pentru case containere

Da. Votati. Trebuie doar sa stiti ce.
Casa e casa. containerul e container. cabana e cabana.Dar in DEX SE SPUNE MAI BINE.

Bună seara!
Nu ştiu cât ajunge costul unei case pe container. Fiecare cum doreşte. Dar pentru calculul gosimii izolației se ține cont de zona climatică, de materialele folosite la construcția casei şi buget. Dar şi alți factori trebuiesç luați în considerare pentru eficiența energetică.
Cu stimă şi respect!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *