Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog idei de amenajare pentru veranda casei, 15 mp


Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu niste idei, poate si imagini, pentru amenajarea unei verande de 15 mp pentru casa mea. Sa pun ghivece cu plante as vrea, dar mai departe?


Intrebare de la Haris, pe adresa redactiei: Rog idei de amenajare pentru veranda casei, 15 mp.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in septembrie 10th, 2018

Buna, Haris!

Idei de amenajare a terasei sunt multe si noi am scris destul de multe articole pe acest subiect de-a lungul timpului. Alegerea decorului ar trebui sa se faca in functie de cum crezi ca iti vei petrece timpul in veranda respectiva. Daca vrei doar o zona de relaxare cu plante, pe langa ghivecele cu flori si mici arbusti ornamentali ar trebui sa cumperi un set de mobilier cu canapea, fotolii si masuta. Daca vrei sa si mananci acolo ar trebui ca setu de mobilier sa contina si o masa inalta etc.

Pentru a vedea ilustrat in imagini un exemplu de amenajare a unei terase, te nvit sa citesti urmatorul articol: https://www.casadex.ro/2016/03/o-terasa-3-moduri-de-amenajare-vin-ele-zilele-cu-soare/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii