Categorii
Intrebari de la cititori

Sfaturi renovare camera apartament si sufragerie

Buna ziua, in primul rand vreau sa va multumesc pentru sfaturile pe care mi le-ati oferit la intrebarile anterioare. As dori acum sa ma ajutati cu cateva sfaturi legate de renovarea a doua camere de apartament, sufrageria si camera mica.


Apartamentul este construit in anii 80 si tavanul este destul de stramb, mesterul cu care am vorbit mi-a spus ca cea mai buna varianta pentru indreptarea tavanelor este rigipsul, altfel nu reuseste sa le indrepte, oricat glet ar incarca. Eu am cumparat deja aceste materiale, sper ca nu am facut o alegere gresita. O alta problema ar fi legata de alegerea parchetului, imi sugerati sa aleg aceeasi nuanta / culoare de parchet pentru ambele camere? Este mai in regula asa? Multumesc mult.

Intrebare de la Ana Maria, pe adresa redactiei: Sfaturi renovare camera apartament si sufragerie.

Un răspuns la “Sfaturi renovare camera apartament si sufragerie”

Buna, Ana Maria!

Nu cred ca ai gresit dand ascultare sfaturior mesterului de a indrepta tavanele cu ajutorul gips cartonului. Daca este un meserias priceput vei avea tavane super drepte si frumoase 🙂

In ce priveste parchetul, cu siguranta trebuie sa alegi acelasi parchet in toate camerele in care vrei sa montezi acest material. Presupun ca nu ai alege tamplarie / termopane diferit colorate pentru fiecare dintre camerele locuintei tale, nu-i asa? Ei bine, la fel trebuie sa procedezi si cu parchetul si cu usile de interior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *