Categorii
Intrebari de la cititori

Solutii ca sa scadem facturile lunare la curent?

Ce solutii exista sa scadem facturile lunare la curent, la o casa langa oras? Variante posibile, chiar si investitii si costuri pentru fiecare, daca exista, pentru factura pe luna la energie mai mica.


Intrebare de la Madalina, pe adresa redactiei: Solutii ca sa scadem facturile lunare la curent?

3 răspunsuri la “Solutii ca sa scadem facturile lunare la curent?”

Bună dimineata!
1.Schimbați toate electrocasnicele vechi cu altele noi care au efieciența energetică.
2. Folosiți becuri cu Led sau economice.
3. Prețurile de achiziție sunt cele din piața.
Dacă doriți independența energetică aceasta costă și multă bătaie de cap.
Cu stimă și spor!

Buna ziua.

Cel mai sigur castig , este economia . Are dreptate chibit , dar face-ti o analiza ca aceste investitii sa se compenseze intrun timp destul de scurt cu economia facuta , altfel nu faceti decat sa platiti anticipar acea diferenta de pret . Ce-a mai buna varianta este sa incepeti sa dezvoltati pe facebuc , un grup de protest impotriva furnizorilor sa accepta ca in alte tari europene , dubla contorizare , zi-noapte si astfel sigur veti reduce consumul fara nici- investitie . Voi adera si eu la aceea platforma . Sper sa aveti mai mult timp liber decat mine si sa puteti demara acest lucru . Se vaita ca suntem plini de gaze si noi platim energia la cel mai mare pret din europa .
Copilul pana nu plange , nu i se da tita .
Cu stima 0722235456.
office@constructii-caselemn.ro

Pentru curent fotovoltaice dar se amortizeaza in mai bine de 8 ani, daca aveti consum mare (peste 10kw zilnic) este bine altfel nu prea, si chiar si asa costurile cu implementarea sunt mari.. panouri minim 4buc 900ron bucata = 1,4kw/zi iarna, 8kw/zi vara (am inclus pierderile), invertor ongrid 2500ron minim fara injectare in retea pentru ca la cum este facuta acum legea devii infractor daca le dai curent pe degeaba. Persoanele fizice nu pot emite factura.
La incalzire daca ai dispunere la soare poti face cu tuburi vidate presurizate pentru aport la incalzire. Vezi ca este un program al guvernului care iti compenseaza o parte din factura pentru asta – incepe acum in Octombrie o alta etapa. Dar si aici costurile sunt maricele. Si ar trebui sa te rogi sa nu ai grindina ca altfel se duce pe apa sambetei toata economia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *