Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sunt bune caloriferele din aluminiu sau sa aleg alt material?


Cei care imi vor face instalatia de incalzire la casa mi-au propus sa imi aduca calorifere din aluminiu. Credeti ca sunt ok? Sau exista si alt material mai bun, iar ei mi-au propus aluminiu doar pentru ca e mai ieftin?


Intrebare de la Tanase, pe adresa redactiei: Sunt bune caloriferele din aluminiu sau sa aleg alt material?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Chibit in septembrie 16th, 2018

Bună dimineața!
”Mi-au propus aluminiu doar pentru ca e mai ieftin?” Oare? Aluminiu nu este chiar ieftin, și se vinde la element. Ddupă ce vă faceți necesarul de căldură, vedeți dacă vă încadrați în buget. (aluminiu, oțel, fontă).
Cu stimă și respect!

Anca Pavel in septembrie 19th, 2018

Radiatoarele din aluminiu reprezintă soluția ideală pentru asigurarea confortului termic în orice spațiu.

Principalul avantaj al radiatoarelor din aluminiu este că necesită o cantitate redusă de energie pentru a ajunge
la temperatura dorită. Aluminiul este un excelent conductor termic și are abilitatea de a se încălzi foarte rapid.
Această proprietate se transferă radiatoarelor, ceea ce înseamnă că radiatorul nu trebuie să funcționeze mult timp înainte de a-și face efectul asupra temperaturii din cameră. Se evită, astfel, risipa de energie în perioada în care camera nu este locuită și rezultă costuri mai mici cu energia (gaz și electricitate).

Radiatoarele au o durată de viață foarte mare (minim 20 de ani) și își păstrează aspectul estetic inițial pe toată perioada de utilizare, oferind beneficiarului ocazia de a face o achiziție pe viață.

Radiatoarele din aluminiu au o greutate redusă în comparație cu cele din oțel sau fontă, ceea ce le face mult mai ușor de manevrat, chiar și de către o singură persoană.

Designul radiatoarelor din aluminiu este conceput pentru a îmbina aspectul estetic modern cu o direcționare optimă a aerului cald, ceea ce conduce la o eficiență termică sporită.

Sistemul modular permite conectarea numărului de elemenți necesari pentru îndeplinirea confortului termic în orice încăpere și amplasarea radiatoarelor cu ușurință acolo unde există limitări de spațiu. De asemenea, se păstrează aspectul estetic indiferent de numărul de elemenți utilizat.

raodyne.ro/prezentare/categorie-produs/radiatoare/radiatoare-din-aluminiu/

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii