Categorii
Intrebari de la cititori

Transport materiale constructii din Romania intr-o tara UE, renovare casa

Buna ziua. Am cumparat o casa intr-o tara din Uniunea Europeana care trebuie renovata complet. Intrebarea mea este daca pot cumpara materialele de constructii din Romania, dupa ce fac un necesar sa stiu de ce anume am nevoie si sa le transport cu o masina la proprietate? Nu stiu legea si vreau sa stiu daca vor fi probleme la vama, vreau sa fie totul legal. Ideea este ca aici, in tara in care am cumparat casa, preturile la materiale sunt mult mai mari, iar cu transport din RO as iesi mai ieftin. Multumesc.


Intrebare de la Cristina, pe adresa redactiei: Transport materiale constructii din Romania intr-o tara UE, renovare casa.

2 răspunsuri la “Transport materiale constructii din Romania intr-o tara UE, renovare casa”

Buna. Stimata doamna fiecare tara din UE are orinduirile lor de exemplu un exemplu simplu o centrala termica de aceias firma una executata in germania este mai scumpa ca una executata pt estul Europei daca puteti trece cu ele vama nici o problema dar vine cei de la gaze din tara UE si nu o sa va dea avizul de folosire pe teritoriul Germaniei a unei centrale termice facuta pt estul Europei acest mic incovenient mi s_a intamplat restul materialelor gleturi,faiante,gresii, nu au probleme dar la instalatii sa fiti foarte atenti la ce este dispus in proiectul de renovare. Cu stima Nelu

Multumesc pentru raspuns. O sa detaliez putin ca sa ma intelegeti.
Am de transportant ferestre termopan, gips carton, gresie, faianta, parchet, saci ciment, caramida pentru niste pereti interiori si alte materiale de constructii, apoi cada, cabina dus, 2 chivete de bucatarie, 2 lavoare de baie. Nu ma intereseaza materiale de instalatii incalzire.
Le pot transporta pe cele de mai sus legal la vama, fara sa ma trezesc cu taxe in plus? Practic, sunt pentru renovarea unei case private. Multumesc si astept si alte raspunsuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *