Categorii
Producatori | Distribuitori | Magazine

Video: foloseste de 4 ani o centrala Stropuva, casa are 400 mp

stropuva centrala instalata la clientDaca mi-ar fi zis cineva ca poate sa incalzeasca o casa cu o suprafata de 400 mp cu o centrala termica pe lemne, iti spun sincer ca nu l-as fi crezut. De fapt, eu eram in cautarea unui client Stropuva, am sunat si m-am intalnit cu el (vezi video de mai jos) si pana sa ajung acasa la el, unde era instalata centrala, nu am stiut ca va fi vorba de o casa cu o asemenea suprafata.


Mi-am pregatit camera video, m-am urcat in masina si am plecat spre client, cu setul de intrebari pregatit de acasa. Casa din video este izolata cu polistiren de 10 si este incalzita cu o centrala Stropuva de 4 ani de zile, iar numarul caloriferelor este 33. Da, asa cum ai citit, 33 de calorifere legate la instalatia de incalzire.

L-am intrebat cum a ajuns sa aleaga aceasta marca? A vazut-o la un targ, dupa care s-a interesat despre ea si a decis sa o cumpere dupa ce a aflat ca autonomia este de 24 de ore. Tot in interviu am aflat ca face focul o singura data pe zi, dupa care, practic, nu mai are nevoie sa treaca prin camera de centrala. A ales-o asadar pentru comoditate.

Ce se intampla cand se opreste curentul si alte detalii despre modul de utilizare si cat de usor este de folosit le poti afla urmarind video intreg de mai jos, iar pentru comenzi poti contacta distribuitorul din Romania, aici: stropuva-romania.ro

Centrala STROPUVA dupa 4 ani de folosire – pareri clienti:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *