Categorii
Misto, nu?

Ai un teren gol? Iata cum poti castiga o casa modulara pentru el

1-casa modulara Dubldom 26 mp premiu concursDaca detii un teren cu acte in regula si nu dispui de resursele necesare pentru a construi pe el o casa, poti sa-ti incerci norocul sa castigi una, inscriindu-te la un concurs organizat de DublDom – o companie specializata in constructia caselor modulare.


Am scris despre DublDom in doua randuri pe paginile www.casadex.ro: Casa modulara care se livreaza gata construita si se instaleaza intr-o singura zi si Casa prefabricata din lemn construita in 10 zile pentru o familie cu copii. Anume o astfel de constructie modulara prefabricata este si premiul pe care DublDom il va oferi castigatorului concursului despre care iti voi vorbi in continuare.

Conditii de participare

Desi DublDom este un brand rusesc, la concursul anuntat de ei se poate inscrie orice persoana majora care detine in proprietate un teren cu acte in regula, indiferent de tara in care locuieste sau detine terenul respectiv. Asadar, si romanii se pot inscrie fara sfiala la concursul care are ca premiu o casa modulara prefabricata ca cea pe care o poti vedea in galeria foto de mai jos. Este o casa mica, potrivita mai degraba spre a fi folosita in calitate de casa de vacanta sau pentru a fi locuita de cel mult un cuplu.

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa-ti incerci si tu norocul, iata ce trebuie sa faci: sa te inscrii pe pagina dubldom-place.com, sa indici coordonatele geografice ale terenului pe care il ai, sa atasezi cateva fotografii cat mai frumoase cu terenul pe care il detii, insotite de un mesaj in care povestesti despre tine si despre zona in care visezi sa-ti construiesti o casuta, explicand totodata de ce crezi ca acest premiu trebuie sa ajunga la tine si nu la altcineva. Mesajul ar trebui sa fie in engleza, iar daca nu stapanesti aceasta limba mesajul tau va fi tradus cu autotranslate. Te poti inscrie in concurs si doar postand cele cateva fotografii ale terenului si povestea ta, in limba engleza, pe contul tau de Instagram, insotindu-le de #dubldomplace. Inscrierile au loc pana la 30 octombrie 2018 (inclusiv), data dupa care se va face trierea participantilor. Vor fi eliminati toti cei care nu sunt majori si nu pot dovedi cu acte in regula ca sunt adevaratii proprietari ai terenului cu care s-au inscris in concurs, iar pe data de 15 decembrie 2018 va fi anuntat castigatorul unei case modulare marca DublDom. De aceea te sfatuiesc sa citesti cu atentie regulamentul de participare inainte de inscriere.

Cand si cum poti intra in posesia premiului

Daca ai noroc sa devii marele castigator al concursului, va trebui sa le furnizezi organizatorilor acestuia un alt set de informatii, casa fiindu-ti livrata in 120 de zile de la finalizarea concursului. Coletele cu toate elementele necesare ridicarii casei vor ajunge pe terenul tau impreuna cu instructiunile in baza carora iti vei asambla apoi locuinta cu suprafata de 26 mp marca DublDom. Pregatirea terenului si constructia unei fundatii potrivite vor cadea in sarcina ta. Nu te gandi neaparat la o fundatie clasica, pentru o constructie prefabricata de acest gen fiind suficienta si o fundatie pe piloni de beton. De pilda, casuta respectiva are nevoie de cel putin 9 astfel de piloni.

Desi nu se livreaza gata asamblata, casa-premiu este prevazuta cu toate instalatiile necesare (electrica, apa, canalizare), fiind necesara doar asamblarea ei si conectarea la retelele de utilitati. De asemenea, micuta constructie modulara prefabricata se livreaza cu obiectele sanitare integrate, cu mobila si electrocasnicele necesare. Desigur ca, odata instalata in pozitia finala pe terenul tau, ii vei putea modifica si adapta interiorul dupa pofta inimii: o vei putea zugravi in ce culori doresti, o vei putea mobila cum vrei si o vei putea umple cu decoratiuni dragi sufletului tau. Insa pentru a ajunge in acest punct trebuie sa te inscrii la concurs si mai ai la dispozitie doar cateva zile, pana la sfarsitul lunii octombrie. Daca vei decide sa faci asta, iti urez mult succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *