Categorii
Intrebari de la cititori

Aragaz clasic sau plita si cuptor incorporabile?

Buna ziua! Trebuie sa-mi schimb mobila si electrocasnicele din bucatarie si nu sunt hotarata daca sa cumpar un aragaz clasic asa cum am avut si pana acum sau sa aleg varianta plita si cuptor incorporabile. Stau la bloc si avem gaze si prefer totusi ceva pe gaze dar am auzit ca cuptoarele electrice sunt mai bune. Ce sa aleg?


Intrebare de la Irina, pe adresa redactiei: Aragaz clasic sau plita si cuptor incorporabile?

7 răspunsuri la “Aragaz clasic sau plita si cuptor incorporabile?”

Buna seara!

Cred ca nu sufera comparatie aragazul clasic versus cuptor si plita incorporabile. Incorporabilele sunt mult mai frumoase si mai practice, iti permit libertatea de a le monta separat daca doresti. Eu am plita pe gaze si am montat-o normal, incastrata in blatul mobili de bucatarie, dar cuptorul l-am cumparat electric si l-am montat intr-un dulap turn la nivelul fetei, ca sa-mi fie usor sa-l folosesc si sa nu ma mai stresez cu copiii. Este super, zici ca e o bijuterie si nu am crezut ca poate fi o diferenta atat de mare la preparatul alimentelor sau la copt prajituri. Este arta, nu mi-a mai ars nimic si mancarea se face mult mai repede. Credeti-ma ca o sa uitati de aragaz din secunda doi in care o sa folositi incorporabilele astea. Deci da, daca stati la bloc, recomand si eu plita pe gaz si cuptor incorporabil electric.

Recomandarea mea plita cu inductie si cuptor electric.
O sa uiti de aragaz cu gaz ,e o diferenta enorma,crede-ma le folosesc de 5 ani si nu as renunta la ele pentru gaz.

Multumesc pentru sfaturi! Referitor la cuptorul electric incorporabil am inteles si m-am cam decis, dar plita pe inductie nu consuma mult? Adica nu e pacat sa nu aleg plita incorporabila pe gaz cand stau la bloc si am deja gaze?

Nu consuma ,crede-ma.La fel am gandit si eu cand am trecut de la gaz pe eletric,dar m-am documentat si am vazut ca nici nu a crescut consumul de energie.
Daca te hotarasti nu vei regreta …scapi de mirosul de gaz,se gateste rapid,intretinerea e foatre faina in comparatie cu gaz,dai cu laveta si e curat,cand ai laut oala de pe plita chiar daca nu ai porit-o nu consuma si multe alte avantaje.
Alegerea e a ta :))

Inca o intrebare, ce marca de plita pe inductie aveti? Oare exista diferenta de consum in functie de brand? Era mai simplu cu alegerea aragazului decat cu alegerea electrocasnicelor incorporabile :)))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *