Categorii
Intrebari de la cititori

Autocolant peste faianta veche din baie?

Buna ziua! As avea si eu o intrebare: daca exista un autocolant special pentru baie, care se poate aplica fara a fi data jos vechea faianta? Va multumesc!


Intrebare de la Anonim, pe adresa redactiei: Autocolant peste faianta veche din baie?

2 răspunsuri la “Autocolant peste faianta veche din baie?”

Buna, Anonim!

Da, exista autocolante pentru faianta, insa nu cred ca exista prea multe dimensiuni. Ce vreau sa spun de fapt este ca pentru a acoperi in intregime placile de faianta existente si pentru a te asigura ca vei obtine un rezultat frumos si placut, autocolantele respective trebuie a fie de dimensiunea exacta a placilor de faianta din baia ta. Acesta ar fi un aspect pe care trebuie sa-l ai in vedere.

Cel de-al doilea il reprezinta rezistenta la umezeala. Nu am folosit niciodata astfel de autocolante si, drept urmare, nu stiu cum se comporta dupa expunerea indelungata la vaporii de apa si chiar la contactul direct cu apa. Cred ca sunt potrivite mai degraba in redecorarea faiantei din bucatarie, desi acolo poate interveni problema curatarii repetate cu detergenti.

In concluzie, desi imi place cum arata aceste autocolante decorative, am retineri in privinta lor si cred ca cea mai sigura alegere o reprezinta schimbarea faiantei sau acoperirea acesteia cu panouri decorative PVCpe care le gasesti in magazinele de bricolaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *