Categorii
Intrebari de la cititori

Cabina de dus cu hidromasaj sau doar panou?

Vreau sa-mi renovez baia, sa scot cada si sa pun o cabina de dus ca sa am mai mult spatiu. Acum am urmatoarea problema: sa cumpar cabina completa cu hidromasaj cum vrea sotia sau sa cumpar/construiesc o cabina de dus si sa cumpar doar panoul de hidromasaj? Eu as inclina spre varianta a doua: cabina fara cadita, cu scurgere in pardoseala si panou cu hidromasaj montat pe perete. Cred ca e si mai ieftin si arata mai bine. Ce sfaturi imi puteti oferi?


Intrebare de la Dima, pe adresa redactiei: Cabina de dus cu hidromasaj sau doar panou?

2 răspunsuri la “Cabina de dus cu hidromasaj sau doar panou?”

Buna ziua,Acum 8 ani, la renovarea baii am inlocuit cada cu o cabina cu hidromasaj.Mi-am dorit mai mult spatiu in baie si nu am regretat.Cabina e Ok cu geamuri de sticla fumurii(la vremea aceea unul din cele mai faine modele cu cadita).Visam la dusuri completate cu hidromasaj.Dar…presinea din reteaua orasului este prea mica pt a functiona hidromasajul deci nu l-am folosit niciodata.Singura dotare de care ma bucur (veti rade poate) e radioul pe care il ascult cu placere la dus.In rest dotari nefolosite.Rolele usilor de la un moment dat nu mai functioneaza super, se mai aduna mucegai prin locuri greu de curatat…etc.Nu ai aceste informatii initial de la nimeni.Calatorind prin concedii am admirat uneori solutii mai „functionale” pt cabinele de dus. In concluzie cred ca panoul e mai avantajos.Sunt o groaza de solutii pt a inchide zona dusului.Eu chiar ma gandesc ca peste 1-2 ani trebuie sa inlocuiesc cabina.Intre timp caut solutii financiare si de design.Sper ca v-am fost de folos.Numai de bine!

Chiar imi este de folos raspunsul dvs. si cred ca o sa reusesc sa-mi conving sotia ca varianta cabina de dus inzidita, cu scurgere direct in pardoseala si cu panou de dus montat pe perete este mai avantajoasa. Chiar ma intrebam daca foloseste cineva radioul integrat in panourile de dus cu hidromasaj sau e doar o smecherie ca sa atraga cumparatorii. Ma gandeam ca nu poti auzi radioul din cauza zgomotului pe care il face apa in timpul dusului 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *