Categorii
Intrebari de la cititori

Care este pretul corect pentru constructie casa la munte?

Buna ziua oamenii buni, am si eu o intrebare: Cat ma costa construirea unei case la munte, deoarece aud multe preturi total opuse si nu dispun de o suma foarte mare. Care este pretul corect? Multumesc anticipat.


Intrebare de la Andrei, pe adresa redactiei: Care este pretul corect pentru constructie casa la munte?

6 răspunsuri la “Care este pretul corect pentru constructie casa la munte?”

Campina nu este situata la munte , este la deal domnule Mocanu , domnul Andrei vrea la munte 🙂

Domnule Andrei costul unei case la munte depinde foarte mult de amplasarea acesteia . Pozitionarea la sosea ptr. un acces facil cu materialele , apropierea de un depozit mai mare de materiale ptr. a nu induce costuri suplimentare…etc Consturile , la modul general , oricum sunt usor crescute (variind intre 5-20 % fata de alte zone ) in cele mai multe situatii , datorita altor factori si in primul rand vsv de pretul materialelor de baza : beton , fier , caramida …etc… care este usor crescut datorita transportului acestora . Specificati zona exacta si poate primiti un raspuns mai concis al celor care cunosc mai multe detalii .

Buna ziua.

Dar unde am spus eu ca , Campina este la munte ?!Am spus zona campina si cand spunem zona , ne referim la un perimetru in care , costurile cu transportul , sa nu influenteze , mult negativ , pretul . La 33 km de campina , avem 2000 m altitudine , deci sunt indreptatit sa zic , zona campina .
Eu pentru a diminua costurile casei , in zonele greu accesibile cu utilaje grele , recomand clientilor , casele suspendate , pe piloti . Pe constructii-caselemn ro , ve-ti gasi o asemenea casa .
Cu stima 0722235456
office@constructii-caselemn.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *