Cat m-ar ajunge o casa la cheie in Braila, 170 m2?

Salutare. As dori sa stiu si eu cat m-ar ajunge la cheie o casa la sol de 170 m2 construibili, in Braila (aici intrand si garajul, fiind lipit de casa si terasa din lemn)? Mentionez ca e o casa cu doua camere, un living mai generos (36 m2), o baie, un mic grup sanitar, o camera tehnica, o bucatarie, hol, un mic dressing si evident garajul care are acces din CT.


As dori sa stiu aproximativ cat m-ar costa la rosu, la cheie, cu sau fara materiale. Precizez ca terenul e gol (pregatit pentru lucru), iar autorizatia ar fi gata undeva in luna decembrie (acum e in lucru).

Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Cat m-ar ajunge o casa la cheie in Braila, 170 m2?


2 comentarii la “Cat m-ar ajunge o casa la cheie in Braila, 170 m2?”

 1. Buna ziua. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  Cu respect si stima,
  Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.