Categorii
Intrebari de la cititori

Caut firma din Constanta, constructie casa credit imobiliar

Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa la cheie in Constanta si in acest moment sunt la stadiul de proiect si avize. Pentru aceasta constructie am nevoie de o firma care isi desfasoara activitatea in judetul Constanta si este dispusa sa accepte plata prin credit imobiliar (adica sa primeasca bani dupa fiecare etapa a constructiei si nu inainte).


Casa are amprenta la sol de 78 mp si o suprafata construita desfasurata de 154 mp. Daca se poate imi doresc de la cei cu experienta in constructii o parere referitoare la construirea acestei case la cheie pentru o suma de 65 – 70.000 euro cu materiale incluse (proiectantul asa a spus ca se incadreaza in maxim 70000). Acestea sunt cateva detalii despre proiect. Multumesc anticipat!

Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Caut firma din Constanta, constructie casa credit imobiliar.

2 răspunsuri la “Caut firma din Constanta, constructie casa credit imobiliar”

Mulțumesc pentru informațiile postate. Pentru a parcurge pașii menționați de dumneavoastră eu trebuie să finalizez (am menționat în postare că sunt la stadiul de proiectare) proiectul și pentru a continua discuțiile trebuie să știu dacă dumneavoastră acceptați plata prin credit imobiliar (nu prima casă) și dacă dumneavoastră aveți experiență în domeniul acesta de plată prin credit. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *