Caut firma din Constanta, constructie casa credit imobiliar

Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa la cheie in Constanta si in acest moment sunt la stadiul de proiect si avize. Pentru aceasta constructie am nevoie de o firma care isi desfasoara activitatea in judetul Constanta si este dispusa sa accepte plata prin credit imobiliar (adica sa primeasca bani dupa fiecare etapa a constructiei si nu inainte).


Casa are amprenta la sol de 78 mp si o suprafata construita desfasurata de 154 mp. Daca se poate imi doresc de la cei cu experienta in constructii o parere referitoare la construirea acestei case la cheie pentru o suma de 65 – 70.000 euro cu materiale incluse (proiectantul asa a spus ca se incadreaza in maxim 70000). Acestea sunt cateva detalii despre proiect. Multumesc anticipat!

Intrebare de la Catalin, pe adresa redactiei: Caut firma din Constanta, constructie casa credit imobiliar.3 comentarii la “Caut firma din Constanta, constructie casa credit imobiliar”

 1. Buna ziua
  Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz.
  Va rugam sa ne trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  Cu respect si stima,
  Echipa Casatamultvisata Empire Building
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. Mulțumesc pentru informațiile postate. Pentru a parcurge pașii menționați de dumneavoastră eu trebuie să finalizez (am menționat în postare că sunt la stadiul de proiectare) proiectul și pentru a continua discuțiile trebuie să știu dacă dumneavoastră acceptați plata prin credit imobiliar (nu prima casă) și dacă dumneavoastră aveți experiență în domeniul acesta de plată prin credit. Mulțumesc frumos pentru răspunsuri!

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.