Categorii
Intrebari de la cititori

Ce semineu electric sa cumpar, stau la bloc?

Imi doresc foarte mult un semineu in living dar pentru ca locuiesc la bloc si nu-mi permit unul adevarat m-am gandit sa cumpar unul electric care imita focul de lemne. Am centrala si calorifere si as folosi semineul mai mult dpdv decorativ si ca sa incalzesc mai usor livingul open space cu bucataria.


Intrebare de la Maia, pe adresa redactiei: Ce semineu electric sa cumpar, stau la bloc?

2 răspunsuri la “Ce semineu electric sa cumpar, stau la bloc?”

Noi folosim un semineu electric cu functie de aeroterma de vreo 7 ani deja in livingul apartamentului si suntem multumiti de el. Incalzeste rapid camera, arata frumos si pentru ca i-am cumparat o masca din aceea care sa-l faca sa arate ca un semineu adevarat, doar ca scoate un zgomot specific. Acum nu ne mai deranjeaza, ne-am obisnuit, dar nu-l poti confunda cu modelele traditionale, pe lemne :)))))))

Dintre semineele electrice eu cred ca mai bune sunt cele pe infrarosu pentur ca nu fac zgomot ca cele cu ventilator tip aeroterma si nici nu usuca aerul din casa prea mult. Caldura radiata de sistemul infrarosu incalzeste obiectele din jurul semineului si ele o propaga mai departe in aer si uite asa atmosfera e mai placuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *