Categorii
Intrebari de la cititori

Cea mai buna si ieftina drujba pentru lemne?

E primul an la casa si n-am apucat sa tai inca toate lemnele pentru iarna, am incalzirea cu centrala pe lemne. Acum caut sa-mi iau o drujba si nu stiu daca pot sa gasesc una buna si ieftina. Nu dispun de 2500 de lei in acest moment. Am de taiat vreo 15 metri steri de lemne. Ce sfaturi imi puteti da, care ar fi cea mai buna?


Intrebare de la Viscol, pe adresa redactiei: Cea mai buna si ieftina drujba pentru lemne?

3 răspunsuri la “Cea mai buna si ieftina drujba pentru lemne?”

Nu cred ca gasesti o drujba buna si ieftina sub 2000 lei. Si daca gasesti ceva la 10 milioane o sa se strice mereu daca nu dupa prima folosire mai intensa si dupa aia cand o sa iei alta deja per total o sa iesi mai scump. Daca te-ai mutat la casa si faci focul cu lemne gandeste-te ca iti trebuie o drujba care sa te tina ani, ca o sa ai nevoie de ea mereu. Makita si Husqvarna sunt cele mai bune

Cumparati drujba stiga( nu mai stiu ce model, o gasiti la un magazin in Pitesti)la pret de cca.400 lei. Veti tăia mult mai mulți mc sau steri.

Sa traiti! Ce magazin din Pitesti? Eu stau in apropiere si as putea sa fac un drum special sa cumpar drujba daca ziceti ca e ieftina si buna. Se da si garantie la ea?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *