Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cerere pentru contract furnizare energie electrica, consum?


Buna ziua. Trebuie sa fac o cerere pentru un contract de furnizare de energie electrica. Ma intreaba acolo ce tip de contract si cata energie consum pe fiecare luna a anului. Eu de unde stiu aceste lucruri daca nu am mai avut casa si nu stiu cat o sa consum in fiecare luna? Casa e de 130 metri locuibili. Si am o centrala arca pe gaz de 28 kw. Multumesc anticipat celor care pot sa ma ajute.


Intrebare de la PopaM, pe adresa redactiei: Cerere pentru contract furnizare energie electrica, consum?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Silviu in octombrie 16th, 2018

In opinia mea, ar trebui sa iei legatura cu un electrician (sau altcineva care se pricepe) sa-ti calculeze consumul aproximativ pe o luna (frigider, congelator, plita electrica, centrala, calculator, becuri, etc.). Apoi sa iti alegi tipul de tarifare care crezi ca te avantajeaza (intri pe http://www.enel.ro si in dreapta sus unde sunt 3 linii unele sub altele, dai click si apar tiputile de tarifare). Eu am ales „Enel Fix Online”, care la tarif scrie 0,220 lei/kwh, dar suma totala de plata este de 0,54 lei/kwh plus un abonament de 6 lei/luna. Succes.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii