Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie casa 120 mp Timis, Timisoara, cost la cheie


Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa de 120 mp utili. Terenul se afla in zona Girocului, Timisoara, in Timis. Imi puteti spune cat ma ajunge costul la gri si la cheie. Multumesc.


Intrebare de la Mihai, pe adresa redactiei: Constructie casa 120 mp Timis, Timisoara, cost la cheie.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

C.E.B. in octombrie 12th, 2018

Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
Telefoane:
0742 756576 0787 393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

POP in octombrie 13th, 2018

Buna ziua.
Incercati sa oferiti informatiile necesare, pentru a primi o oferta care sa va fie de folos ( proiect pentru stadiul „la rosu”, lista categoriilor de finisaje pe care le preferati, tipul de instalatii interioare, clasa de tamplarie preferata etc etc, ).
Cu stima. antrecons10@yahoo.com

gheorghe in octombrie 15th, 2018

In vara acestui an am construit o casa la rosu fara etaj (parter).Suprafata utila de 122 mp , din BCA Prefab, tavanul din grinzi de lemn, acoperis in doua ape,tigla Bilka(Balcanic)mat,cu lucarna,instalatie de apa si canal, termopane de culoare maro,o usa da termopan alb la camera tehnica,proiectare-cu cheltuielie aferente-manopera.Toate materialele le-am cumparat eu din iarna 2017-2018.Costul total a fost de 25000 franci elvetieni(cam un miliard lei vechi).Acum,sigur,costa ceva mai mult.Daca vreti si alte informatii va stau cu placere la dispozitie.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii