3 comentarii la “Constructie casa 120 mp Timis, Timisoara, cost la cheie”

 1. Pentru o oferta de pret corecta si realista trebuie sa studiem proiectul si sa intocmim un deviz. Trimiteti pe e-mail proiectul D.T.A.C. (plansele): plansa fundatie; plansa parter; plansa etaj/mansarda daca este cazul; plansa invelitoare; plansa sectiunea principala;plansa sectiunea secundara; plansa fatade; nume prenume persoana de contact sau beneficiar al proiectului; nr. de telefon al persoanei de contact pentru a stabilii telefonic eventualele aspecte ale proiectului;
  Asteptam cele solicitate pentru realizarea ofertei. Fara cele mentionate mai sus noi nu intocmim devize, respectiv nu realizam oferte. Multumim pentru intelegere.
  „CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
  Efectuam lucrari in toata tara !!!
  Cu respect si stima,
  Echipa „Casatamultvisata Empire Building”
  Telefoane:
  0742 756576 0787 393503
  E-mail:
  casatamultvisata@yahoo.com
  office@casatamultvisata.ro
  ceb.office@yahoo.com

 2. Buna ziua.
  Incercati sa oferiti informatiile necesare, pentru a primi o oferta care sa va fie de folos ( proiect pentru stadiul „la rosu”, lista categoriilor de finisaje pe care le preferati, tipul de instalatii interioare, clasa de tamplarie preferata etc etc, ).
  Cu stima. antrecons10@yahoo.com

 3. In vara acestui an am construit o casa la rosu fara etaj (parter).Suprafata utila de 122 mp , din BCA Prefab, tavanul din grinzi de lemn, acoperis in doua ape,tigla Bilka(Balcanic)mat,cu lucarna,instalatie de apa si canal, termopane de culoare maro,o usa da termopan alb la camera tehnica,proiectare-cu cheltuielie aferente-manopera.Toate materialele le-am cumparat eu din iarna 2017-2018.Costul total a fost de 25000 franci elvetieni(cam un miliard lei vechi).Acum,sigur,costa ceva mai mult.Daca vreti si alte informatii va stau cu placere la dispozitie.

Comentarii

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Regulament privind comentariile.