Categorii
Intrebari de la cititori

Constructie casa P + 1E Pipera Bucuresti, deschidere teren 8 m

Buna ziua! Vreau sa construiesc o casa P + 1E amprenta de 80 mp, terenul are 200 mp deschidere 8 m. In zona Pipera, Bucuresti. Buget 55 mii euro. Credeti ca ma incadrez in acesti bani? Va multumesc frumos!


Intrebare de la Dany, pe adresa redactiei: Constructie casa P + 1E Pipera Bucuresti, deschidere teren 8 m.

11 răspunsuri la “Constructie casa P + 1E Pipera Bucuresti, deschidere teren 8 m”

Corect ce spuneti domnul Pop .Din cate stiu conform legii nu se mai acorda autorizatii sub 12 m deschidere , poate doar ptr. alte destinatii depozit , magazin …etc

Domnule Dany mai intai cereti un certificat de urbanism de la Primaria Voluuntari si dupa aceea continuati calculele legate de bugetul propus si ce puteti face mai departe.

La calcan inseamna si cu acordul notarial al vecinatatilor , ceea ce inseamna o alta mica-mare problema . Fara acest acord nu se da autorizatia de construire , iar in cele mai multe situatii sunt putini aceia care isi ofera acest acord.

Domnule Radu,ms frumos!!certificat de urbanism are vanzatorul ,se poate construi..Are si semnaturiile stanga dreapta de la vecini la notar tot pe numele vanzatorului.Va multumesc frumos!!

Vreau sa construiesc un living +bucatarie +baie si o terasa .La etaj 2 dormitoare cu balcon si o baie de serviciu .Si nu stiu daca ma incadrez in 55 mii euro.Scz ca nu am precizat de la inceput.Cu respect!!!

Cu placere domnule Dani , dar aveti grija ca in momentul in care cumparati acest teren trebuie sa scoateti un nou certificat de urbanism , urmat de AC . iar acordurile trebuie sa fie pe numele dumneavoastra , nemaifiind valabile cele vechi pe numele fostului proprietar . Deci , grija mare. Succes !!

Buna ziua!!Agetul imobiliar spune ca in momentul vanzarii ,eu preiau pe numele meu si declaratiile vecinilor.Nu stiu cat este de adevarat.multumesc frumos!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *