Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie serpentina la soba teracota + calorifere


Am auzit ca daca faci anumite modificari poti transforma o soba de teracota intr-o mini centrala, adica sa-i montezi cumva niste spirale prin care sa circule apa si apoi cu o pompa apa incalzita sa fie transportata spre calorifere. E adevarat?


Eu mi-am luat o casuta langa oras si am in ea o soba mare care incalzeste iarna doua camere, dar mai am o camera fara incalzire. M-am gandit ca decat sa mai cumpar o soba sau un semineu ceva sau decat sa folosesc calorifere electrice ca sa fac utilizabila si cea de-a treia camera din casa si iarna mai bine adaptez cumva teracota existenta cu o spirala sau ce mai trebuie, montez vreo doua calorifere si rezolv problema. Ce parere aveti, m-am gandit bine si daca da, imi puteti arata o schema dupa de constructie care sa ma ghidez?

Intrebare de la Tudor, pe adresa redactiei: Constructie serpentina la soba teracota + calorifere.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

adrian in octombrie 17th, 2018

da se poate si functioneaza bine pentru un nivel cu 3,4 sau 5 camere. Atentie la detaiile care fac diferenta intre rezultatele bune si esec. 0720424045

Tudor in octombrie 18th, 2018

Deci daca pun doar 2 calorifere sunt prea putine? Si cum sa procedez in cazul asta, cand am deja 2 camere incalzite cu teracota existenta si vreau sa mai incalzesc o singura camera (nu am mai multe)? Mai are rost sa adaptez soba pe care o am cu serpentine sau o sa arunc banii degeaba?

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii