Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri bransament curent trifazic si acte?


Vreau sa montez o centrala pe curent si cred ca trebuie sa-mi trag trifazic. Ce costuri implica un bransament de curent trifazat si ce acte imi trebuie? Si poate stie cineva cat dureaza toata povestea asta de cand depun cerere si pana cand imi pot monta efectiv centrala sa o pun in functiune?


Intrebare de la Alimosh, pe adresa redactiei: Costuri bransament curent trifazic si acte?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Moshu in octombrie 18th, 2018

Salut!

Daca vrei centrala electrica trebuie sa ceri o putere minima de 24kW (cate 8kW faza ca sa nu ai probleme mai incolo) cand faci cererea pentru bransare curent trifazic. Ideea e ca cu cat e mai mare puterea centralei electrice, cu atat mai mare trebuie sa fie si puterea pe care o soliciti in cererea de bransament. Costurile pot varia in functie de situatia din zona, daca exista deja trifazat acolo sau daca va trebui montat un traseu suplimentar.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii