Categorii
Intrebari de la cititori

Costuri: planseu de beton armat sau lemn e mai ieftin?

Buna ziua, doresc sa construiesc o casa in Cluj Napoca, am facut proiectul dar am o dilema in privinta planseului de deasupra garajului si a camerelor de langa el, avand in vedere ca deasupra lor va fi doar spatiu de depozitare diverse, fara greutate considerabila. Mai exact, as dori sa stiu care varianta de planseu (beton armat sau lemn) iese mai bine d.p.d.v. al costurilor (manopera + materiale). Suprafata planseului ar fi de aproximativ 65 mp. As fi atasat si niste imagini dar nu stiu cum. Va multumesc.


Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: Costuri: planseu de beton armat sau lemn e mai ieftin?

6 răspunsuri la “Costuri: planseu de beton armat sau lemn e mai ieftin?”

Buna ziua, va multumesc pentru raspuns. Din ce stiu, Clujul este in zona cu risc seismic de clasa A, adica risc seismic foarte scazut iar arhitectul a lasat la alegerea mea tipul de planseu. Ma gandesc ca daca zona era cu risc seismic ridicat nu mai aveam aceasta posibilitate de a alege.

BUNA SEARA
BUNA ZIUA
Pt executie-costuri-renovari-proiectare , case-vile-pensiuni-apartamente-etc , la rosu sau la cheie , cu materialele noastre sau ale proprietarului , contactati-ne pe e-mail vilmacomp1969@yahoo.com sau tel 0724156676 Prezentam lucrari executate sau in curs de executie in Valcea si imprejurimi.Este mult mai ieftin si calduros de lemnn.NU ARE NICI TREABA ”” Daca casa se excuta in zona cu seismitate Normativul P100-1/2013 nu permite planseu de lemn, este obliigatoriu realizarea planseului din beton armat”’SAU incarcarea
STIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *