Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum se aeriseste un calorifer care e rece?


Buna ziua. Cum pot sa aerisesc un calorifer pentru ca de cand am repornit caldura in casa, de cand a dat frigul, nu se mai incalzeste, toate sunt calde, iar asta e rece, doar in partea din stanga e putin calai?


Intrebare de la Luminita, pe adresa redactiei: Cum se aeriseste un calorifer care e rece?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Breazu in octombrie 20th, 2018

cu surubernita

Silviu in octombrie 20th, 2018

Pot sa te sfatuiesc numai daca e calorifer din otel. Daca da, in partea opusa robinetului este o chestie hexagonala, cu un mic cilindru. Desfaci surubul (in cruce, de obicei), avand grija sa fie cilindrul indreptat catre recipientul pe care l-ai luat sa se scurga apa din calorifer. Dupa ce deschizi surubul (nu de tot), astepti sa vina apa. Intai vei auzi un suierat (este aerul din calorifer) apoi va incepe sa curga apa. Nu lasa sa curga prea multa apa. Inchizi la loc surubul (tare), apoi te duci la centrala si completezi cu apa pana ajunge manometrul ala sau cum s-o numi el la 1,6 – 1,8. Cam asta e. Succes.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii