Categorii
Intrebari de la cititori

Exista diferente intre bca normal si Ytong?

Buna ziua. Ce diferente exista, daca sunt, intre BCA-ul normal, pe care il stim cu totii de mult si cel de la Ytong. Merita luat Ytong?


Intrebare de la Tom, pe adresa redactiei: Exista diferente intre bca normal si Ytong?

5 răspunsuri la “Exista diferente intre bca normal si Ytong?”

Eu am construit din Ytong, dar in prezent cred ca sunt mici diferentele intre acesta si alte firme ce produc BCA, de ex Macon, Elpreco, etc. Porozitatea si rezistenta la Ytong erau mai bune si avea o conductivitate mai mica, asigurata si de sitemul nut si feder.

Multumesc frumos pentru raspuns. Si eu deja studiam si preturile altor firme, nu tin neaparat sa construiesc cu Ytong, ma intereseaza insa sa fie un BCA bun

buna ziua
diferenta la conductivitatea termica nu este mica,ytongul este de preferat BCA-ului,poti renunta la izolatia cu polistiren,atunci nu este mai scump dimpotriva

Bună dimineața!
Ytongul are două variante. Ytong a+ şi Ytong forte. Funcție de zona seismică alegeți. A+ nu necesită izolație exterioară. Oare este aşa de mare diferenta de bani între bca vs cărămidă? Dintre bca-uri, eu aş alege ytong pentru adezivul de lipire folosit între cărămizi, conductivitate termică mică, stabilitate la umezeală şi rezistența la compresiune. Pentru a+ trebuie structura pe cadre.
Cu stimă şi respect!

Eu as lua tot ytong deoarece diferenta de pret nu este mare, iar calitatea este cel putin la fel de buna. Parerea mea este ca tot trebuie izolatie si la bca si nu are rost sa ne zgarcim aici, mai bine la diferitele tipuri de gresie, parchet, faianta care tin de designi si mai putin de rezistenta si izolare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *