Categorii
Intrebari de la cititori

Exista glet pentru zone cu umezeala?

Exista un glet special pentru spatii umede? Ma gandesc ca daca exista risips verde pentru baie care are rezistenta la umezeala ar trebui sa existe si un glet mai bun sau mai rezistent. Ce imi recomandati sa folosesc pentru finisarea peretilor din aceasta incapere?


Intrebare de la Toma, pe adresa redactiei: Exista glet pentru zone cu umezeala?

10 răspunsuri la “Exista glet pentru zone cu umezeala?”

Da exista glet special pentru baie si bucatarie. Vezi ca scrie pe galeata de glet. De obicei sunt galeti de 2,5-3l

Oupps scuze.. ma refeream la lavabil pentru baie si bucatarie. Gletul grosier de nivelare este pe baza de ipsos, iar cel de finisaj pe baza de ciment. Le iei pe amandoua de la acelasi prodcator, dai 2 maini de lavabila speciala pentru baie/bucatarie si nu vei avea probleme.

Deci practic nu exista glet special pentru umezeala ci doar lavabila. E bine de stiut ca sa nu-mi para rau mai tarziu. Recomandati vreo marca de vopseala lavabila anume?

Eu in bucatarie/baie am dat cu Appla la galeata de 2.5L. Toata lumea o recomanda si pe buna masura. A iesit frumos dupa 2 maini.

Exista si cantitati mai mari pentru Apla? Ca sa stiu sa nu caut de nebun. Cred ca mi-ar trebui vreo 15 litri daca vreau sa dau doua maini in baie si in bucatarie. Si cred ca merge si pe hol, nu?

Consumul specificat de producator nu este acelasi cu cel in realitate. Intins bine ar intra cam 1L la 10mp per strat. Daca gasiti Spor pentru baie/bucatarie luati si din aceasta. Cel mai bine intrebati in magazin.

da exista materiale speciale care nu incapsuleaza umiditatea ci o lasa sa iasa, cu conditia ca sistemul sa fie aplicat corespunzator. Sunt materiale macromoleculare deumidificante si gasiti si la noi in tara. Incercati „Renova” 0720424045

GM 127 cu porus X pe baza de ciment. eu am mers cu GM 126 cu porus X pentru umplere si finisaj cu GM 127 cu porus X

Am umiditate pe pardoseala la bucătărie și mucegai am avut parchet vreau sa pun gresie dar nu știu ce sa folosesc ca adeziv de umplere peste sapa sa pun gresia
Ce-mi recomandați!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *