Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Fisura in perete si crapatura in centura de rezistenta


Buna seara. Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Am construit o casa cu mesterii din sat in urmatoarele conditii: Am cumparat o casa veche, ne-am extins in jurul ei si ne-am inaltat cu o mansarda inalta si pod de 1.5 m. Pentru sustinere am turnat stalpi de rezistenta imprejurul casei vechi apoi pe pereti am turnat o centura de rezistenta.


Casa a fost facuta acum 8 ani. Acum a aparut o fisura intre stalpi si peretele de chirpici si in acelasi loc a crapat si centura de rezistenta. Fisura sa marit vazand cu ochii si a ajuns la 0,5 cm. Ce putem face? Cum sa consolidam? Se poate sa se darame casa avand in vedere ca la peretele din fata stalpul urca si la mansarda? Unde a aparut fisura stalpul este pana la mansarda. Partea de sus a casei este din lemn si ma gandesc ca e prea mare greutatea. Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Fisura in perete si crapatura in centura de rezistenta.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ConIon in octombrie 29th, 2018

Casa nu are fundatie. Trebuie vazuta de un specialist. Mesterii doar executa, nu ar trebui sa gandeasca, dar…Romanul s-a nascut…orice.
str.con.ion@gmail.com

C.E.B. in octombrie 29th, 2018

Buna ziua.
Pentru toate informatiile, sugestii, mentenanta,expertiza tehnica,va stam la dispozitie cu profesionalism. Rugam sa ne contactati telefonic.
„CONSTRUIESTE CU NOI, CONSTRUIESTE PENTRU VIITOR !!!”
Efectuam lucrari in toata tara !!!
Cu respect si stima,
Echipa
Casatamultvisata Empire Building
Telefoane:
0742 756576 0787393503
E-mail:
casatamultvisata@yahoo.com
office@casatamultvisata.ro
ceb.office@yahoo.com

Calin in noiembrie 2nd, 2018

Ati facut si fundatie la stalpii pe care i-ati turnat? Trebuie sa stiti ca la casele din pamant mai apar crapaturi indiferent cat de bine sunt efectuate deoarece pamantul mai lucreaza, absoarbe apa iarna si o elimina vara, etc.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii