Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Grosime minima extrudat montat pe placa parter


Buna seara! Care este grosimea minima a polistirenului extrudat montat peste placa de la parterul casei ca sa ma asigur ca n-o sa pierd caldura generata de sistemul de incalzire prin pardoseala cu agent termic pe care vreau sa-l instalez?


Intrebare de la Sterian, pe adresa redactiei: Grosime minima extrudat montat pe placa parter.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Johny in octombrie 8th, 2018

Eu zic sa nu te zgarcesti. Daca poti pune extrudat de 10-15 mm grosime pe placa de la parter cu atat mai bine. O sa ai numai de castigat din asta. Si gandeste-te ca nu mai poti modifica dupa aceea ca la termoizolarea peretilor exteriori ai casei.

Alinalin in octombrie 9th, 2018

Cred ca domnul Johny a vrut sa spuna 10-15 cm dar noroc ca a gresit, ca altfel spunea o prostie. Intrebarea a fost care e grosimea minima de extrudat care sa pune pe placa de la parterul casei, adica deasupra fundatiei. Cred ca grosimea minima e de vreo 3 cm si maxima e de 5 cm. Nu am auzit pana acum sa se foloseasca polistiren mai gros aici.

Chibit in octombrie 9th, 2018

Bună ziua!
În proiect, ar trebui să scrie. O grosime de 10-15 mm de extrudat, nu contează la minim 20 cm beton (planșeu și pardoseală). S-ar putea ca cel de 5 cm să fie ok. Cel mai bine se pune mână pe creion, un pic de calcule și obtinem grosimea plăcii de polistiren.
Cu stimă și respect!

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii