Categorii
Intrebari de la cititori

Grosime minima extrudat montat pe placa parter

Buna seara! Care este grosimea minima a polistirenului extrudat montat peste placa de la parterul casei ca sa ma asigur ca n-o sa pierd caldura generata de sistemul de incalzire prin pardoseala cu agent termic pe care vreau sa-l instalez?


Intrebare de la Sterian, pe adresa redactiei: Grosime minima extrudat montat pe placa parter.

3 răspunsuri la “Grosime minima extrudat montat pe placa parter”

Eu zic sa nu te zgarcesti. Daca poti pune extrudat de 10-15 mm grosime pe placa de la parter cu atat mai bine. O sa ai numai de castigat din asta. Si gandeste-te ca nu mai poti modifica dupa aceea ca la termoizolarea peretilor exteriori ai casei.

Cred ca domnul Johny a vrut sa spuna 10-15 cm dar noroc ca a gresit, ca altfel spunea o prostie. Intrebarea a fost care e grosimea minima de extrudat care sa pune pe placa de la parterul casei, adica deasupra fundatiei. Cred ca grosimea minima e de vreo 3 cm si maxima e de 5 cm. Nu am auzit pana acum sa se foloseasca polistiren mai gros aici.

Bună ziua!
În proiect, ar trebui să scrie. O grosime de 10-15 mm de extrudat, nu contează la minim 20 cm beton (planșeu și pardoseală). S-ar putea ca cel de 5 cm să fie ok. Cel mai bine se pune mână pe creion, un pic de calcule și obtinem grosimea plăcii de polistiren.
Cu stimă și respect!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *