Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Imitatia de piatra e buna pentru placare soclu?


Pentru placarea unui soclu de casa ce e mai bine sa aleg piatra naturala sau imitatie piatra? Am gasit o imitatie care arata bine si are un pret bun dar mi-a spus cineva ca nu e rezistenta si ca poate crapa la oscilatii de temperatura, e adevarat?


Intrebare de la Darius, pe adresa redactiei: Imitatia de piatra e buna pentru placare soclu?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Tzone in octombrie 31st, 2018

Daca producatorul spune ca piatra decorativa sau imitatia, cum ii spui tu, se preteaza la placari exterioare, inseamna ca o poti monta pe soclul casei fara probleme. Sigur rezista si la UV si la inghet si la caldurile mari din vara fara probleme. Ai grija la montare, cine si cum efectueaza lucrarea. Piatra un material greu in general si trebuie montata ca la carte.

Calin in octombrie 31st, 2018

Salut,
imi poti spune si mie ce ai gasit? Si eu sunt interesat de piatra naturala sau imitatie. Eventual poti trimite pe adresa: calin2004o@yahoo.com sa mu se considere reclama. Merci.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii