Categorii
Intrebari de la cititori

Izolarea cu vata bazaltica interior si polistiren exterior face condens?

Izolarea unei case se pote face pe interior cu vata bazaltica de 10 cm si pe exterior cu polistiren de 10 cm? Exista probleme de condens a peretilor casei? Este contraindicat sa izolezi interior si exterior?


Intrebare de la Leevyw, pe adresa redactiei: Izolarea cu vata bazaltica interior si polistiren exterior face condens?

3 răspunsuri la “Izolarea cu vata bazaltica interior si polistiren exterior face condens?”

Nenecesar, doar la exterior este suficient. In plus, vata nu mai respira daca este polistiren la exterior. Daca este vata la exterior se da cu structurata permeabila la vapori de apa, respectiv silicatica sau silicon-silicat (este la Rofix, Baumit).

buna ziua
condensul,apare atunci cind intr-o incapere umiditatea este mai mare decit poate sa absoarba caldura din aceea incapere,priceput?poti sa izolezi cu izolatiile cu care sint izolate navetele spatiale daca conditiile astea -adica sa ai caldura suficienta sa absoarba umiditatea din incapere-nu sint indeplinite tot ai condens,izoleaza corect exteriorul -de preferat- cu vata bazaltica si lasa interiorul fara izolatie

Solicit mai multe informatii ref. la constructia unei cabane de dimensiuni mici din BUSTENI;izolarea cea mai optima la munte recomandata care ar fi ?
posed in propr. teren liber de constructii in PREDEAL -JUD. BRASOV;pe DN1-E 15 PREDEAL-BRASOV;pun la disp. terenul pt. asociere.,variante;;relatii la tel :0766245890; 0213455248 / 28.10.2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *