Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

La ce inaltime se monteaza prizele – maxim / minim?


La ce inaltime se monteaza prizele, e vreo regula in acest sens? Pot sa le pun la inaltimi diferite, credeti ca s-ar vedea urat? De exemplu in bucatarie o sa le am deasupra blatului si in zonele cu electrocasnicele principale, in baie ma gandeam langa oglinda, in dormitor in spatele noptierelor etc. Deci e o harababura. Vi se pare ok sau e o inaltime minima/maxima dupa care ar trebui sa ma ghidez?


Intrebare de la Ronald, pe adresa redactiei: La ce inaltime se monteaza prizele – maxim / minim?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Gelu in octombrie 19th, 2018

Nu am auzit de reguli de inaltime maxima sau minima la montarea prizelor. Ai specificat cateva pozitii care par foarte logice: nu poti monta prizele din bucatarie sub nivelul blatului sau pe cea din baie la nivelul genunchiului, cand ai nevoie de ea pentru uscatorul de par sau aparatul de tuns sau ras.

Silviu in octombrie 20th, 2018

Atat prizele cat si intrerupatoarele sau comutatoarele se monteaza unde iti este tie bine. O priza pentru hota sau aer conditionat nu o sa o montezi langa parchet, iar un intrerupator nu o sa-l pui langa tavan…

marian in octombrie 20th, 2018

PRIZELE DE CURENT ,ANTENA SI TELEFON LA 30 CM. DE LA PODEA. INTRERUPATOARELE LA 1 M DE LA PODEA. PENTRU BUCATARIE SI BAI 120- 130 CM.

Ronald in octombrie 21st, 2018

Va multumesc pentru raspunsuri. M-am linistit :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii