Categorii
Intrebari de la cititori

La usi de interior gri ce parchet si mobila sa aleg?

Daca montez usi de interior gri pot sa aleg orice culoare de parchet si mobila? Vreau niste usi care sa nu se murdareasca repede dar sa fie si mai deschise la culoare si m-am gandit ca daca le-as alege gri mai deschis asa ar fi cel mai potrivit. Ce recomandari aveti pentru mine?


Intrebare de la Magdalena, pe adresa redactiei: La usi de interior gri ce parchet si mobila sa aleg?

2 răspunsuri la “La usi de interior gri ce parchet si mobila sa aleg?”

Pentru a se pastra luminozitatea casei, va sugerez mobila alba. Griul se potriveste foarte bine cu rosu inchis sau cu bordo, puteti alege un covoras pe aceste nuante, pentru contrast. Pentru parchet, o culoare mai deschisa va conferi luminozitate incaperilor, in timp ce un parchet inchis la culoare, aproape spre negru va intuneca un pic incaperea, dar va contrasta frumos cu usile, daca sunt de un gri deschis, luminos.

Buna, Magdalena!

in completarea celor spuse de Costin as vrea sa adaug ca griul se potriveste fara probleme cu orice culoare. Drept urmare, daca vei alege usi de interior gri, vei putea opta pentru un parchet in ton cu acestea sau pentru un parchet intr-o alta nuanta (un stejar luminos, de pilda), pentur un plus de lumnozitate, cum bine a punctat Costin, si pentru ce mobila vei dori. Mobila poate fi uni, adica intr-o singura culoare sau poate fi bicolora, din doua combinatii de materiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *