Categorii
Intrebari de la cititori

Merita masina de taiat gresia electrica sau mecanica?

Trebuie sa montez singur gresia intr-o bucatarie de vara si imi pregatesc necesarul de scule si unelte. Imi trebuie si o masina de taiat gresia dar am vazut la Dedeman ca exista masini de taiat electrice la 260 lei. Merita sa dau banii pe ea sau sa cumpar o masina de taiat mecanica, stie cineva? S-ar putea sa o mai folosesc pe viitor ca sa-mi renovez baia si bucataria din casa.


Intrebare de la Sandel, pe adresa redactiei: Merita masina de taiat gresia electrica sau mecanica?

3 răspunsuri la “Merita masina de taiat gresia electrica sau mecanica?”

Daca nu ai mai montat pana acum gresie trebuie sa te gadesti si ca poate nu o sa-ti iasa sau n-o sa-ti placa treaba asta si daca iti cumperi o masina electrica de taiat gresia te poti trezi ca ai dat aiurea bani pe o scula care n-o sa-ti mai foloseasca. O poti vinde pe Olx, normal, dar cred ca faci o treaba mai buna cu o masina mecanica ieftina si mizerie mai putina la taiatul gresiei.

Cat dati pe masina de taiat(fara sa pun la socoteala ca o masina de taiat la pretul acesta este hobby si riscati ori sa va sparga flisele ori sa le taie zimtat),timpul pierdut pentru ca nu aveti experienta si dexteritatea unui faiantar,adaugati posibilitatea sa gresiti la montaj si sa trebuiasca sa desfaceti ,mai bine platiti un meserias .Oricat de scump ar fi nu va ia mai mult de 50 lei/mp. Aceasta este mentalitatea romanilor,ne pricepem la orice. Parerea mea.

Aveti dreptate, m-am sucit si eu intre timp si m-a convins si nevasta-mea sa nu fac prostia sa cumpar masina de taiat electrica despre care vorbeam si sa angajam un meserias care sa ne puna gresia. Asa vom face 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *