Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Merita sau nu merita casele din containere? Preturi?


Si-a construit cineva de aici casa din containere ca sa-mi poata spune daca merita banii? Am inteles ca pot gasi containere de vanzare, ti le livreaza (contra cost) la locatie si mai departe te apuci de treaba. Am tot vazut diverse articole chiar si aici pe casadex cu case din astea care chiar arata super dar nu stiu daca pretul final nu iese la fel ca la o constructie clasica. Deci merita sau nu casele din containere?


Intrebare de la CristianM, pe adresa redactiei: Merita sau nu merita casele din containere? Preturi?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Ionica in octombrie 18th, 2018

Si eu sunt interest de subiect. Am vazut niste emisiuni la tv si mi se pare destul de usor sa-ti faci singur o casa din containere daca stii sa sudezi si te pricepi sa montezi izolatie si toate alea. Am vazut si cazuri in care femei si-au facut singure case din astea, deci nu cred ca e prea complicat daca ai timp si bani. Nu stiu daca iesi foarte ieftin la pret, de aceea as vrea sa aflu si eu mai multe detalii. Inteleg ca nu e obligatoriu sa ai fundatie la ea.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii