Categorii
Intrebari de la cititori

Metode reparatii crapaturi in betonul din placa

Va salut cu respect! Sper sa-mi spuneti ca exista o solutie pentru problema mea! Am descoperit ca placa peste parter are fisuri si nu stiu daca crapaturile din beton pot fi reparate cumva. Am folosit B200 adus cu cifa, am udat placa din prima zi dupa turnare. Se poate face ceva sau mai bine zis eu ce fac acum, o sa am probleme pe viitor?


Intrebare de la Madalin, pe adresa redactiei: Metode reparatii crapaturi in betonul din placa.

5 răspunsuri la “Metode reparatii crapaturi in betonul din placa”

Din cate stiu eu pentru placi si plansee se recomanda folosirea betonului B250. Nu stiu daca fisurile rezultate mai pot fi reparate si daca placa astfel crapata nu prezinta riscuri pe viitor. Personal nu m-am mai intalnit cu asa ceva pana acum, dar nu pare o situatie roz.

Fisurile sau crapaturile , cum le spuneti , sunt de suprafata sau de/in adancime ?
Daca sunt din categoria a doua nu este OK

tb vazuta; exista ceva de la sika: sika monotop – rezistent pe astfel de cazuri..dar la fisuri, nu pentru crapaturi!

Nu stiu daca sunt doar de suprafata sau de adancime crapaturile. Eu le-am vazut in partea de deasupra placii. Nu se scurge apa prin ele la parter, dar m-am speriat rau cand le-am vazut.

Bună seara!
Fisura înseamnnă ceva, crăpătura înseamnă altceva. Trebuie să vă hotărâți ”are fisuri si nu stiu daca crapaturile din beton pot fi reparate cumva”. Întrebați dirigintele de șantier. Fisurile pe care le zăriți, eu zic că sunt superficiale.
Cu stimă și respect!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *