Categorii
Intrebari de la cititori

Montare filtru magnetic anticalcar la centrala veche

Pot sa montez un filtru magnetic anticalcar la o centrala termica pe lemne luata cu 5 ani in urma si daca da, unde anume il montez? Am cumparat casa anul asta si tocmai am descoperit ca centrala nu are filtru din asta iar apa este foarte calcaroasa in zona. Sper sa nu se fi produs deja pagube care sa lase urme. Multumesc!


Intrebare de la Rudy, pe adresa redactiei: Montare filtru magnetic anticalcar la centrala veche.

2 răspunsuri la “Montare filtru magnetic anticalcar la centrala veche”

Orice filtru anticalcar, ca e pentru masina de spalat rufe sau ca e pentru centrala, se monteaza in vecinatatea acesteia, adica inainte de intrarea apei in centrala in cazul de fata, scopul lui fiind sa opreasca calcarul inainte sa intre in cazan. Foarte util in general si mai ales in cazul zonelor cu apa foarte calcaroasa.

buna ziua
filtru anticalcar la o centrala pe lemne,la ce ii foloseste?lumineazama imparate ca habar nu am,incarci instalatia si dupa aia ce, de unde calcar?ala din cei aprox 200L de apa din instalatie? dar ai un boiler?atunci se schimba calimera,pui un filtru la intrarea in boiler,cind spun filtru anticalcar ma refer la cele care functioneaza,mini-dos,flodravin….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *