Categorii
Intrebari de la cititori

Montare parchet peste incalzire in pardoseala?

Pot sa montez parchet peste incalzirea prin pardoseala? Stiu ca gresia are cel mai bun transfer termic, dar mi-e teama ca din primavara si pana in toamna cat nu folosesc incalzirea o sa am podelele reci in casa si ma gandeam sa montez parchet care oricum imi place mai mult cum arata.


Intrebare de la Samara, pe adresa redactiei: Montare parchet peste incalzire in pardoseala?

6 răspunsuri la “Montare parchet peste incalzire in pardoseala?”

Sarut mana!

Nu merge parchetul laminat obisnuit peste incalzirea prin pardoseala. Ori luati stratificat, ori cautati parchet laminat de 14 mm marca Tarkett. Cred ca-l gasiti la Dedeman si Hornbach. E unul special pentru montarea peste pardoseli incalzite.

Puteti monta parchet peste incalzirea in pardoseala fara nici o problema! Am o casa care din cei 180 de mp utili doar cca 30 de mp sunt cu gresie (2 holuri si 2 bai) restul sunt acoperiti cu parchet laminat de 8 mm din Dedeman care este pretabil si pt asa ceva. Orice alte comentarii suplimentare sunt aberații. Am constant 23-24 de Grade iar temperatura de retur a apei este de 27-28 de Grade. Deci transferul de caldura din teava din pardoseala in cei aprox 650 de mc de aer din casa este rapid constant si eficient. Asta o spun din proprie experienta dupa 2 ierni petrecute acolo.

Buna,
puteti monta fara probleme dar sa fie special pentru incalzire in pardoseala.
Daca doriti, mai am eu aprox 42 mp de parchet triplu stratificat, care mi-au ramas
in plus de la montaj. Este de calitate germana, adus special, marca Meister.
Daca doriti puteti sa ma contactati Florin 0722-170545 sau florin_fgh@yahoo.com
Multumesc

Dupa toate discutii avute cu prieteni si diversi meseriasi eram sigura ca nu merge laminatul peste incalzirea prin pardoseala si deja ma gandeam sa iau parchet stratificat. Ce sa zic, mi-ati dat o veste buna! Deci daca ma duc la Dedeman si intreb despre parchet laminat special pentru incalzire in pardoseala gasesc? Domnule Marius, mai stiti macar aproximativ cat a costat modelul cumparat de dvs?

Pentru parter parchetul a fost cumparat de la Proges si a costat cca 34-35 lei/mp iar pt etaj am luat de la Dedeman asemanator ca si nuanta (desert oak parca) l-am prins la oferta la 30-31 de lei/mp. Mentionez că imobilul este in Maramureș si iernile aici nu sunt cele mai blande din tara. Daca doriti mai multe detalii legate de orice in legatura cu incalzirea in pardoseala si de eficienta sa puteti sa ma sunati la 0745 098 850

Va multumesc frumos! O sa iau legatura cu dvs dupa ce terminam de montat incalzirea prin pardoseala, sapa si cumparam parchetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *