Categorii
Intrebari de la cititori

Necesar materiale construire casa Teleorman, 1000 mp

Care este necesarul de materialele de constructie pentru construirea unei case la rosu cu demisol, parter si mansarda. Constructia are latimea de 14 si 22 de metri lungime, pe mansarda este de 19 metri lungime cu 7 metri latime. In total toata constructia va avea 1000 mp. Constructia va fi in judetul Teleorman. Si cat ar fi pretul pentru construirea acestui tip de casa.


Intrebare de la Gabriela, pe adresa redactiei: Necesar materiale construire casa Teleorman, 1000 mp.

5 răspunsuri la “Necesar materiale construire casa Teleorman, 1000 mp”

Buna ziua.
Cand veti avea proiectul, il astept pe adresa antrecons10@yahoo.com
Necesarul de materiale nu-l stabileste constructorul, ci proiectantul cu care ati convenit sa va elaboreze proiectul.
Pentru alte detalii, inclusiv pret estimativ manopera. putem vorbi la adresa mentionata mai sus.
Cu toata stima.

Meserias din jud.Teleorman efectuez lucrari de constructii;case la rosu/cheie.
La dumneavoastra din datele pe care le prezentat suprafata construibila este de 749mp.Daca v-am trezit interesul ma gasiti la 0769942980

Bună seara. Din ce vad este cazul clasic în care din cauza anilor beneficiarul a ales un proiect incomplet la un preț mic sau nu are proiect. Asa cum au scris și constructorii de mai sus va trebuie un proiect la faza Detalii de Execuție cu cantități aferente. Inclusiv natura terenului poate influenta armarea și dimensiunile unei fundații. Apoi funcție de planuri pot apare complicații la o structura care se transforma în costuri. In concluzie fără proiect orice deviz este estimativ. Luați un proiectant bun și nu va sgarciti la bani în aceasta faza. Apoi pe baza aceleiași liste de materiale puteți face comparație între constructori. Și un diriginte bun va aduce liniștea realizării corecte a proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *