Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

PAL sau alt material pentru realizare mobilier baie?


Vreau sa-mi fac singur mobila din baie pentru ca nu am nevoie decat de un dulap pe care sa-l montez deasupra wc-ului dar nu stiu din ce material se confectioneaza / realizeaza mobilierul din baie. Merge orice pal avand in vedere ca dulapul respectiv nu o sa intre in contact cu apa?


Intrebare de la Alexandru, pe adresa redactiei: PAL sau alt material pentru realizare mobilier baie?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parvu in octombrie 5th, 2018

PAL-ul normal nu merge sa fie folosit in realizarea mobilierului de baie pentru ca se umfla la contactul cu apa si chiar si cu vaporii de apa (aburi). Si decat sa cumparati MDF care ar fi cel mai indicat pentru mobila din baie mai bine cumparati mobila direct sau o faceti la comanda. Placile din MDF sunt ff scumpe si nu merita sa dati o gramada de bani numai pentru un dulapior. Ce faceti cu restul de placa? Puteti folosi lemnul daca il tratati corespunzator cu grund, primer etc. Mobila din lemn masiv rezista foarte bine in bai daca e tratata corect in prealabil.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii