Categorii
Intrebari de la cititori

Perdea si draperie pe tot peretele sau doar la geam?

Bună seara. Ce sfat imi puteti da, o perdea si o draperie pe tot peretele sau doar la geam? Peretele cu fereastra este de 3,60 m, iar fereastra de 1,50 m. O draperie maro pe toata lungimea acestui perete, ar fi prea sobra?


Intrebare de la GMC, pe adresa redactiei: Perdea si draperie pe tot peretele sau doar la geam?

6 răspunsuri la “Perdea si draperie pe tot peretele sau doar la geam?”

Buna, GMC!

Nu vreau sa sune brutal raspunsul meu, insa „sobra” e o exprimare prea blanda pentru acoperirea integrala a peretelui cu draperii maro. Perdeaua si/sau draperiile trebuie sa decoreze exclusiv fereastra, iar o fereastra decorata frumos va infrumuseta implicit intregul perete pe care se afla, dar si incaperea in general.

Desi nu mi-ai cerut parerea in alegerea culorii textilelor de la fereastra respectiva, vreau a te intreb de ce ai ales sa folosesti o draperie maro?

În primul rând doresc să vă mulțumesc pentru răspuns.M-am gândit că pentru o perdea bej, fluidă,care cade frumos, o draperie maro ar fi potrivită. Dacă aveți un alt sfat, îl aștept cu mulțumiri și drag.Așadar , dacă perdeaua și draperia nu trebuie să acopere întreg peretele, cât trebuie să acopere în afara ferestrei?

Ce alte culori exista in decorul camerei despre care vorbim, ca sa-mi pot face o idee despre ce alta culoare pot avea draperiile?

Eu nu as alege o galerie care sa depaseasca cu mai mult de 20, hai 25 cm fiecare laterala a ferestrei 🙂

Parchetul este bej, iar mobila wenge. Zugrăvim camera în curând și încă ne gândim dacă pereții vor rămâne albi .Mulțumesc!

M-ar fi ajutat mult daca mi-ai fi spus si ce culoare are canapeaua sau nu vorbim despre un living? Daca si mobila este maro inchis (wenge) chiar cred ca e prea mult maro in decor. Imi pun speranta in culoarea canapelei 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *