Categorii
Intrebari de la cititori

Pretul apartamentelor Bucuresti 2019, blocuri vechi

Care credeti ca ar fi pretul maxim real pe metru patrat la vanzarea unui apartament dintr-un bloc vechi din capitala? Vreau sa-mi cumpar un apartament in Bucuresti si tot cautand am vazut multe anunturi cu pretul peste 2000 euro/mp in cazul blocurilor vechi din zone ok. Credeti ca sunt sanse sa scada in 2019 si sa mai astept cu cumpararea pana la primavara?


Intrebare de la Talnariu, pe adresa redactiei: Pretul apartamentelor Bucuresti 2019, blocuri vechi.

2 răspunsuri la “Pretul apartamentelor Bucuresti 2019, blocuri vechi”

2000 euro /mp mi se pare enorm pentru un apartament noua daramite pentru unul vechi. Nu stiu unde ati vazut preturile astea sau cum aratau apartamentele respective dar eu cred ca e o bula care se va sparge in curand. Nu as face prostia sa cumpar un apartament la banii astia si cu atat mai putin daca ar trebui sa fac credit pentru. Prognozele din zona imobiliara promit o scadere a preturilor in Bucuresti si in tara in 2019, dar inteleg ca nu e liniara treaba, adica in Bucuresti de anul trecut si pana acum au scazut preturile la imobiliare de anul trecut pana acum in anumite zone cu 3-5% si in altele au crescut si cu 30%. Total aiurea si nejustificat dupa mine. Sfatul meu este sa mai asteptati ca sa nu regretati cum au facut atatia romani la criza din 2008-2009.

Pai la 2000 euro/mp iti vand eu apartamentul meu care e pus la punct si de banii luati imi fac o casuta langa Bucuresti. Serios acum, in orasele mari din Spania pretul apartamentelor oscileaza intre 1200-2000 eur/mp, crezi ca Bucurestiul merita banii astia? Eu cred ca preturile au crescut acum si din cauza ca au venit studentii, asa se itnampla in fiecare an, mai bine mai astepti pana prin februarie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *