Categorii
Intrebari de la cititori

Recomandari aplicare tapet special in baie

Buna seara! Am nevoie de un sfat in legatura cu aplicarea de tapet in baie. Am o baie normala de apartament de 2 camere. Faianta este pusa doar 1,75 m din inaltimea peretilor. Este de culoare turcoaz si gri, pe orizontala. As vrea sa pun un tapet pe peretele de vis a vis de usa, pe care sta vasul de toaleta.


Totodata, faianta pusa pana putin peste jumatatea peretelui in inaltime, este distribuita orizontal, o linie turcoaz, o linie gri si asa mai departe pana jos pentru crearea iluziei de spatiu. Am nevoie de recomandari de tapet special pentru baie, si mai ales ce nuante de culori sa aleg pentru un plus de culoare/contrast in baie sau pentru o baie moderna. Multumesc!

Intrebare de la Larisa, pe adresa redactiei: Recomandari aplicare tapet special in baie.

2 răspunsuri la “Recomandari aplicare tapet special in baie”

Buna, Larisa!

Incep prin a spune ca nu vad necesara aplicarea unui tapet colorat, fiind suficiente, cred eu, culorile din decorul faiantei. In ce priveste insa calitatea tapetului potrivit pentru amenajarea si finisarea unui spatiu umed, cum este si baia, am scris mai multe aici: https://www.casadex.ro/2015/02/tapet-decorativ-pentru-baie-sau-bucatarie/

Daca vei alege un tapet intr-o nuanta deschisa de ivoire, sa zicem, sau chiar si unul albde vinil sau din fibra de sticla vei putea sa-l nuantezi apoi intr-o alta culoare, la alegerea ta. Si nu in ultimul rand, daca iti doresti atat de mult un tapet mai nuantat (desi, repet, eu as merge pe alb, caz in care se poate renunta inclusiv la ideea de tapet, zugravindu-se peretii cu vopsea lavabila alba) poti alege nuanta cappuccino despre care cred ca face casa buna cu turcoazul si griul existente n decorul faiantei din baia ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *