Categorii
Intrebari de la cititori

Rog sfaturi amenajare living si bucatarie casa 100 mp

Buna ziua! Pentru o casa micuta, aproximativ 100 mp utili, ce sfaturi mi-ati da pentru amenajarea livingului si a bucatariei. M-am gandit la o mobila alba (mai clasica) in living si bucatarie. Dar nu stiu ce culoare de parchet sa aleg.


Usile as dori sa fie albe cu plinta alba si in living si hol as folosi pentru culoarea peretilor o culoare mai diferita ca sa iasa in evidenta culoarea alba a usilor si a mobilierului! In rest culoarea peretilor o sa fie in alb (fiind camerele mai mici)! Va rog sa ma ajutati cu pareri si idei!

Intrebare de la RamonaU, pe adresa redactiei: Rog sfaturi amenajare living si bucatarie casa 100 mp.

Un răspuns la “Rog sfaturi amenajare living si bucatarie casa 100 mp”

Buna, Ramona!

Eu as alege un parchet intr-o nuanta deschisa (spre mediu) si calda, un stejar, de pilda, iar peretii nu i-as inchide, ci as incerca sa obtin un contrast discret, zugravindu-i intr-un galben abia sesizabil sau si mai bine in nuanta untului sau a petalelor de iasomie. Trebuie sa admit insa ca stilul clasic permite si utilizarea altor culori in finisarea peretilor. Spre exemplu, poti opta pentru o nuanta placuta de gri, care iti va asigura un contrast mai ferm cu usile de interior si plintele albe. Atat albul unturiu cat si o nuanta de gri deschis pot fi folosite chiar si in camerele mai mici fara probleme, mai ales daca vei merge pe ideea mobilierului alb pe care e pacat sa nu-l scoti cumva in evidenta. Prima imagine din urmatorul articol ilustreaza o linie de amenajare care s-ar putea sa-ti placa: https://www.casadex.ro/2016/01/8-idei-pentru-schimbarea-rapida-a-imaginii-unui-living/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *