Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Schimbare tablou electric vechi in apartament


Pot sa schimb tabloul electric vechi fara sa schimb instalatia electrica a apartamentului? Nu dispun de prea multi bani in acest moment dar vreau sa schimb tabloul cu sigurante ceramice si nu stiu daca nu fac o prostie. In plus, pot sa fac singur asta sau trebuie sa vina un instalator autorizat neaparat?


Intrebare de la Petru, pe adresa redactiei: Schimbare tablou electric vechi in apartament.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Sandu in octombrie 19th, 2018

De ce nu amanati schimbarea tabloului electric pana cand veti strange bani ca sa schimbati toata instalatia? E o treaba de amatori ce vreti sa faceti. Nu spun ca nu se poate, clar ca se poate proceda cum vreti sa faceti dvs, dar e pacat, din moment ce instalatia electrica e veche.

tiberiu in octombrie 21st, 2018

da poti face asta singur, cat timp nu ai si contorul prins acolo.
dar instalatiile vechi erau impartite..cam general; de regula la 3 camere gaseai doar 4 circuite..nu mai spunem ca masina de spalat tb dimensionata separat, daca ai cuptor electric e una….consumatorii mici nu vor fi niciodata protejati!
merita sa montati si o protectie diferential pe circuite! in special ptr protejarea celor dragi si nu numai

Petru in octombrie 21st, 2018

Nu cred ca o sa ma descurc singur si o sa trebuiasca sa chem un electrician pana la urma sa-mi schimbe tabloul electric daca e vorba si despre montarea protectiilor pe circuite. Chiar nu am studii in domeniu, adica am mai schimbat pana acum cate o priza, un intrerupator, niste sigurante, dar ce-mi spuneti dvs aici deja mi se pare complicat.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii