Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Soba cu plita si cuptor – teracota sau tabla?


Ce sa aleg intre o soba din teracota cu plita si cuptor pe lemne si o soba cu plita si cuptor din tabla? Am nevoie de asa ceva intr-o bucatarie amenajata intr-o anexa a casei unde nu am alta sursa de incalzire si as vrea sa o folosesc si pentru gatit si pentru incalzirea spatiului cu lemne.


Intrebare de la Gina, pe adresa redactiei: Soba cu plita si cuptor – teracota sau tabla?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Dedelu in octombrie 23rd, 2018

Daca vreti o soba care sa se incalzeasca rapid si sa degaje rapid caldura, luati una din tabla. Sa aveti in vedere ca pe cat de repede se incalzeste tot atat de rapid se si raceste. Daca nu va grabiti sa obtineti caldura, luati o soba din teracota cu plita si cuptor, o sa se incalzeasca mai greu dar si caldura o sa tina mai mult. Plus ca e si mai frumoasa. Nu uitati sa va uitati daca soba pe care o vreti acopera suprafata camerei, trebuie sa scrie in manualul ei.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii