Categorii
Intrebari de la cititori

Solutii antimucegai camera copil, netoxice?

Cum scap de mucegai din camera copilului, ce solutii antimucegai exista care sa nu fie toxice, sa poata dormi copilul in camera fara probleme (are 3 ani) si care sa previna reaparitia mucegaiului? Problema este noua, de cand ne-am mutat in apartament in iunie si pana acum nu am avut asa ceva in casa. Va multumesc!


Intrebare de la Claudia, pe adresa redactiei: Solutii antimucegai camera copil, netoxice?

4 răspunsuri la “Solutii antimucegai camera copil, netoxice?”

Buna Claudia!

Din pmdv cea mai buna solutie ar fi,un sistem de ventilatie cu recuperator de caldura.Sanatate

In primul rand trebuie eliminata cauza mai ales ca e camera copilului. Cum a spus dlnul Vali, cumparati un dezumidifactor bun. Nu va jucati cu asta, mucegaiul poate imbolnavi un adult daramite un copil. Si mai puteti spala peretii cu apa cu bicarbonat si otet, dar asta nu inseamna ca o sa scapati de problema.

Solutiile antimucegai rezolva doar temporar problema. Identificati in primul rand cauza. Exista umiditate in exces si din acest motiv apare mucegaiul. Folositi dezumidificator si stergeti peretii cu otet, asta daca este afectat peretele doar la suprafata.In cazul in care mucegaiul a patruns mai adanc atunci trebuie indeparat tot stratul afectat si retencuit, eventual cu o tencuiala antiigrasie.Folositi o lavabila antimucegai, cu permeabilitate la vapori. pentru camera copilului recomand Aeria Gold pentru ca nu e toxica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *