Categorii
Intrebari de la cititori

Alegere culoare camera baiat de 10 ani + parchet

Buna ziua! Sunt Adina din Bacau si am rugamintea sa ma ajutati in alegerea culorii perfecte pentru camera baiatului de 10 ani. Am comandat o mobila din stejar pastel si nu stiu ce culoare sa aleg pentru parchet. Multumesc!


Intrebare de la Adina, pe adresa redactiei: Alegere culoare camera baiat de 10 ani + parchet.

5 răspunsuri la “Alegere culoare camera baiat de 10 ani + parchet”

Buna, Adina!

Nu stiu daca te va bucura sa afli ca nuanta stejar pastel este foarte usor de asortat, fiind una neutra. Dar inainte de a te indruma intr-o anumita directie as vrea sa te intreb ce culoare de parchet aveti in celelalte camere ale locuintei?

Multumesc pentru raspuns, Adina! Pai, nu vad niciun motiv pentru care ar trebui aleasa o alta nuanta de parchet in camera baiatului. Mobila in culoarea stejar pastel va forma contrast cu pardoseala si, in plus, vei avea acelasi parchet in toata casa. Personal, nu ma dau in vant dupa pardoseli diferit colorate in camerele aceleiasi locuinte. Sau iti doresti neaparat o nuanta mai deschisa?

In acest caz alege un parchet deschis, sunt atat de multe nuante frumoase de stejar. Daca copilul stie deja ce-i place, puteti merge impreuna la cumparaturi, lasandu-l pe el sa aleaga nuanta parchetuui. Sub indrumarea ta, desigur. Poate ii va placea un parchet gri sau unul greige (gri cu bej) 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *