Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Apare mucegai intre caramida si polistiren la anvelopare?


Ce se intampla cu cladirile din caramida care se anvelopeaza cu acel polistiren? Mucegaiul poate aparea intre zid si polistiren in timp. Care este opinia specialistului, este corecta solutia de anvelopare? Peretele cum respira, va aparea mucegai in timp?


Intrebare de la Elena, pe adresa redactiei: Apare mucegai intre caramida si polistiren la anvelopare?

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ConIon in noiembrie 12th, 2018

daca montarea polistirenului se efectueaza corect nu ar trebui sa apara mucegai. Asta presupune montarea polistirenului cu profile de soclu, soclul sa fie cu polistiren mai subtire decat restul, sa se monteze grile de ventilatie, sa se foloseasca sisteme de inchidere a glafurilor propuse de producatorul de termosistem. In concluzie, termosistemul se monteaza dopa specificatiile producatorului si nu cum stiu meseriasii.
Dar ce stim noi?
Cu respect
STR.CON.ION@GMAIL.COM

Doru in noiembrie 27th, 2018

Mucegaiul nu va aparea daca se vor folosi materiale corespunzatoare si se aplica corect. Adezivul trebuie aplicat pe intreaga placa cu gletiera zimtata sau eventual cordon perimetral si in centru placii 3-4 puncte de prindere, in niciun caz doar pe mamaligi. In cazul in care, din varii motive, raman rosturi intre placile de polistiren, acestea trebuie obligatoriu umplute cu spuma; in caz contrar poate patrunde apa si se formeaza mucegai. De regula producatorii de termosistem pun la dispozitie toate materialele necesare lucrarii. Puteti vedea pe site la Adeplast un calculator care va va ajuta sa vedeti ce materiale va sunt necesare. Ideal ar fi ca materialele sa fie de la acelasi producator (e vorba de compatibilitate)adeplast.ro/sisteme/categorie/termosistem

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii