Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Autorizatii constructie baie suplimentara in apartament


Salutare! Am un apartament mare de 84 mp dar nu am decat o baie in el. Stiam ce cumpar si credeam ca n-o sa fie o problema, dar se pare ca nu ne prea descurcam cu atat si ne gandim acum sa construim o baie de serviciu (cu wc, lavoar si cabina dus) intr-un colt din living, langa bucatarie. Asa ca intrebarea mea este: se poate construi o baie noua suplimentara intr-un apartament? Am nevoie de autorizatii ceva?


Intrebare de la Ian, pe adresa redactiei: Autorizatii constructie baie suplimentara in apartament.

Forum CasaDex - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ConIon in noiembrie 7th, 2018

Daca nu daramati ziduri de rezistenta, nu costruiti ziduri grele, aveti acces la scurgere si va contorizati consumurile, nu aveti nevoie de autorizatie.

Vector in noiembrie 7th, 2018

Acum trebuie autorizatie si daca darami debaraua de pe hol. E posibil sa nu ai probleme daca darami un perete care nu e de rezistenta dar daca ai vecini „prietenosi” sau o sa vrei sa vinzi apartamentul, tot o sa trebuiasca sa explici de unde ai o baie in plus in apartament. Dupa modificari din astea oricum trebuie refacut cadastrul.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii